Drar till grannarna och kollar moppe som mor min funderar på att köpa åt mej.
Hej så länge.

Old pic.
Kör ett litet häng med Johanna idag dårå. Nice!
Och på mån ska jag på maj-kasa med Madde, och sen sova hos henne. Hehe, nu blev det mycket! (;
Få se om man hinner slänga in ett inlägg ikv också dårå, hejdå så länge.
Seg dag idag.. Och vi blev så arg på Veronica när hon ställde in syslöjdsprofilen!!
Aja, sak samma. I morgon under engelskan och svenskan ska vi titta på titanic, vi i 7A (: Ska bli kul, även om jag har sett cirkus hela. Ska ta och gå och sova nu, natti natti!
dagens humör: Lat och lättretlig....
dagens mående: Trött som en kossa eller nå!
dagens frisyr: Enkelt uppsatt
dagens klädsel:  T-shirt och jeans
dagens borde: Ekvationerna...
dagens fundering: Varför är det inte helg varje dag?
dagens beroende: Musik
dagens vill ha: En säng. Nu.
dagens saknad: Vännerna... Då menar jag Alla. Till och med du
dagens längtan: Skolan. Not
dagens höjdpunkt: Inte vet jag!!!
dagens låt: Utan dina andetag
Aopp, den lyssnar jag på nu. Underbart vacker låt ♥
Skulle behöva göra ekvationerna tills på tis, men jag orkar inte...
Ciao☺
Chilldag idag! Hade bara 1 riktig lektion idag, förutom arbetspasset då. Ååh, jag blir galen på den där titanic-faktatexten vi ska skriva! Morr.....
Satt med bästa Linnéa idag efter skolan på bibblan medans hon väntade på hennes buss, så hon inte skulle få sitta själv. Kul hade vi ;)
I morgon hänger världens bästa Madde med hem och passar syrrorna med mej medans mamma och pappa drar på föräldramöte på Gärdeåsen. Gash, Tea börjar 6-års till hösten! Knappt att man kan fatta!
Nä nu ska jag lyssna på sommar i sverige med sean banan ;)
Hare bra vetja☺

btw drar på disco på stadt på fre me bästaste Lina, Linnéa, Madde och Johanna ♥
Tänkte göra nånting jag hittade nånstans (: Kommer kalla det för ''dagens''
dagens humör: Uppspelt och slö
dagens mående: Very good!
dagens frisyr:Utsläppt, men just nu uppsatt
dagens klädsel: Jeans och t-shirt
dagens borde: Göra ekvationerna...
dagens fundering: Why...?
dagens beroende: Kakor!!!!
dagens vill ha: Ett par converse!
dagens saknad: Jonnah
dagens längtan: Tills på fredag!
dagens höjdpunkt: Bilden
dagens låt: Boomerang med DJ Felli Fell

Ska kanske göra nåt sånt ett par dagar om jag orkar...
Nä nu ska jag vara social med Johanna! Höres
Drar till skolan nu, ska slänga in ett inlägg när jag kommer hem klockan 15 om jag hinner.

När man var liten var livet så lätt...

Stack ju iväg med brudarna till måga och körde lite kondition, jobbigt men skönt att få komma ut lite! Har suttit inne Otroligt mycket under påsklovet, så det förklarar varför det kändes så skönt :)
Btw skolan har börjat. Känns väl okej... Hoppas vi slipper så många läxor som möjligt...! :p
Ska käka kvällsfika nu, och sen kolla på alcatraz! Otroligt bra serie :) Sen ska jag förmodligen sova, är urtrött. Tänkte slänga in en bild, men jag hinner inte nu, kommer kanske sen om ni har tur.
Nu ska jag käka, ciao

Tittar på twilight, fick låna av bästa Hanna!
Grymt bra är dom, verkligen. Längtar tills sista Breaking Dawn part 2 kommer på bio! Den ska jag verkligen se ;)
Men en otroligt dålig grej är, VARFÖR har Jacob långt hår i Twilight och halva New Moon? Ser helt crazy ut! Mycket snyggare i kort ju.
Edward är SÅ snygg!! Och Jasper...
Nu ska jag fortsätta titta ;) Ska försöka slänga in ett inlägg i morgon efter skolan, om jag hinner. Träningen började redan i morgon :s Aja, jag har skjuts så det ska nog funka!
Höres, puss<3

Efter käket på Morrins (som för övrigt var sådär) tog jag cykeln och cyklade till Hanna! Medans vi skulle vänta på Olivia som skulle hänga med på plan så kollade vi lite på twilight, men såklart så bangar Olivia ur, så jag och Hanna drar dit själva. Självklart så var plan upptagen (!) Men det är den nästan alltid. När jag kom hem var jag döslut så jag borstade tänderna och nu sitter jag här framför datorn och kollar runt lite :) I morgon drar jag till Hanna igen och kollar klart på twilight (jippie:D)
För övrigt så är lovet snart slut, och skolan börjar igen. Bloggningen kommer jag nog lägga undan ett tag då, pga läxor, livet osv! Ska försöka blogga så mycket jag bara kan, hinner och orkar med, men bara för att jag skriver så så kommer jag att banga ur haha. Nä nu ska jag checka facebook ett tag och sen läsa Om Jag Kunde Drömma (twilight bok <3) haha. Men gonatt eller nåt då!

Märkte nyss att jag bloggat i över ett år! Wiiie!
Påsklovet är snart slut :/ Klockan 17 drar man på Morrins och käkar med innebandybrudarna som en avslutning på säsongen <3 Det knasiga är att redan på onsdag börjat konditionsträningarna för nästa säsong xP Skönt iaf med riktiga tränare! I går var man i Hudik och shoppade med brudarna, hittade lite gött ;) Bland annat denna snygga topp: :) Hade lagt ut en bild om inte blogg.se krånglade så :/
Ska se om jag orkar slänga in ett inlägg till ikväll (:


Hittade en jättebra text hos Denna superfina tjej! Har även provat själv, och det funkar utmärkt!

För att kunna slita upp där vid shortskanten vid låren så tar jag mig hjälp av en nål. Det finns trådar som hänger, ju mer trådar man drar i ju mer slitning blir det. Slitningen kan se rätt ful ut precis efter man gjort det så tvätta shortsen för att trådarna ska "korva ihop sig" = snyggare för att istället bara hänga tråd för tråd.
För att göra hål i shortsen med slitningar runt om (så att det bara inte ser ut som ett saxhål) så börja med att trycka ner den ena saxspetsen ner i jeanstyget. Dra ena saxbladet som om du skär med en kniv så att ett vågrätt hål på shortsen skapas. Gör samma sak här som på ben-kanten av shortsen. Dra och sprätta upp trådar runt om hålet.
För att bara få en slitning och inte hål igenom, ta sandpapper och skrubba grovt tills du är nöjd.
Och nu till hur man nitar ett par shorts, tröja, skor eller annat. Man kan köpa nitar men det går lika bra att ta ett gammalt nitskärp man har liggandes hemma. Det enda du behöver göra är att ta någon hård järnsak och köra in under niten och sedan dra upp annars kan man klippa sönder skärpet eller dra sönder skärpets baksida så att man kommer åt undersidan där bitarna är fastsatta. Bänd upp nitarnas baksidor. Nu när du har nitarna framför dig så får du ta shortsen (om det är shorts du ska nita) sedan en nit och trycka igenom jeanstyget så den de två eller fyra piggar (olika på olika nitar) åker igenom tyget. Vik sedan in dom två spetsiga baksidorna av niten så att dom viks inåt och längre inte sticks/gör ont om man tar på sig plagget. Ett tips är en sax, annars gör man lätt illa fingrarna!

/Emilia
Glad påsk ! :)

/ Emilia