härligaste sommarlovet är äntligen här! sjukt chill♥♥
synd på vädret bara... skitväder. regn och kallt! jag vill ju bada jue! D:
hejdååååååå

Hej! Det var ett tag sedan jag bloggade! Ska jag vara ärlig, så sitter jag knappt vid datorn längre. Det är ju sommar typ, men den senaste veckan har vädret legat långt ner på min favoritlista. Inte för att jag har en favoritlista, men ändå. Hehe, rolig jag känner mej då :)
Om två dagar är det examen, sjukt illamående över det. Jag ska både vara presentatör och sjunga med Linnéa, jag fattar inte hur vi tog på oss det där med sjungandet! Och att jag gick med på att vara presentatör, åh gud.

Chill i skolan, inga lektioner förutom i måndags, vi har och hade klassens dag i tisdags och har det i morgon också. Idag är vi ju lediga, hehe.
Jag märkte också idag att mitt linne jag ska ha på examen är för lång där bak, så shortsen kommer förmodligen inte att synas!
Och jag har ångest över mitt hår, mamma har försökt att färga mitt hår blont den senaste veckan, men utan resultat. Det blev först orange, och sen gult! Inte för att det är fel med dom färgerna, men jag ville ju ha blont! Så förut idag färgade mamma tillbaka till brunt, otroligt skönt! Det blev skitsnyggt faktiskt :)

Blev ett längre inlägg än jag trodde, hihi. Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och loda vid facebook. ciao!