Hej! :) Nu ar jag i Egypten, det ar ett egyptiskt tangentbord bara sa ni vet. Jag har inte sa lang tid pa mig att skriva, men jag ska forsoka lana en dator en dag till ;)

Har ar det soligt och varmt, men det var lite molnigt idag :( Jag har gjort en hennatatuering idag ocksa, och 3 "rasta" flator, och det blev riktigt bra :) Pa mandag ska vi till Giftun Island, jag langtar tills dess :} Vi fick byta rum idag, for varan aircondition slutade fungera :( Jag saknar er alla, men pa Torsdag ska jag hem ;)

Soliga halsningar!!!!!

Emilia ♥
Hej allihopa! Bara så ni vet så är det ett inlägg jag skrivit i förväg, för när ni läser det här är jag påväg till Stockholm! :) Jag vill bara säga att jag kommer sakna alla mina vänner, och jag kommer också sakna min familj. (!)
Älskar er allihopa! ♥
/ Emilia som är påväg till Stockholm! :)
Hej hej! :D Gud vad glass är gott! :)
Var till tandläkaren idag, därför att min tand sprack i lördags. Jag trodde dom skulle dra den biten som var kvar men dom slippade bara till den biten som var vass. Skönt att slippa dra!
Nu du motter, nu är det bara 3 dagar kvar! :D
Glasshälsningar !
/Emilia ♥
Glömde säga att jag var på brandstationen idag, igen. Nu har man en väldigt snygg bränna! :-D
Hej, fick reda på att Island fått ett vulkanutbrott, Igen!!!!!! >:( Varför just nu? Det kunde ha blivit när som helst, men inte just nuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!
Men strunt i det nu:
Jag var på brandstationen idag och solade solarium. Jag vart faktiskt brunare :D Jag och pappa ska kanske dit i morgon också.
Jag, pappa och Tea åkte och badade nu ikväll. Det var otroligt skönt. Men när jag skulle packa så gissa vad som hände!! Jo, mitt cyklop är HELT VÄCK!!!!! Hur har den försvunnit? Jag och pappa kollade i "glömt kvar" lådan på badhuset men det var inte där. Får göra en efterlysning:
WANTED:  Ett cyklop i färgen orange. Försvann Söndagen den 8 Maj 2011 på badhuset färila???
Bilder på Giftum Island
Några bilder på hotellet:
Blue Village Exotic – Aquamarine - Bild 9Blue Village Exotic – Aquamarine - Bild 13
Jag skrev precis ett inlägg men det försvann. Skiiiiit! Nä, nu får receptet sen. >:(
Hej
Hej alla söta bloggläsare! Ja, nu är man död, enligt den där "professorn" som typ räknade ut det. Vem trodde att man skulle dö idag?
Min Cheese Cake vart super god! Här kommer receptet:
Frusen Kiwi Cheese Cake
3 äggulor
3 äggvitor
2 DL vispgrädde
2 DL socker
1 TSK vaniljsocker
125 G cream cheese ( t.ex. Philadelhia ost)
rivet skal av 1 citron
14 maryland cookies ( eller Digestivekex om man hellre vill ha det, men man kan behöva ca 3 MSK och 50 G smält smör)
4 kiwifrukter att garnera med.
1. Knäck äggen och lägg gulorna i en skål och vitorna i en annan. Se till att det i blandas.
2. Vispa äggvitorna till hårt skum.
3. Vispa grädden i en tredje skål.
4. Skrubba citronen noga i varmt vatten och riv skalet.
5. Blanda äggulorna med socker, vaniljsocker och cream cheese. Blanda noga. Tillsätt citronskal och den vispade grädden. Blanda igen.
6. Vänd försiktigt ner det vispade äggviteskummet.
7. Ta fram en form med löstagbar kant. Smula kakorna/digestive, t.ex. med en mortel, i en bunke. Lägg kaksmulorna i botten på pajformen, fyll på med smeten ovanpå och ställ in i frysen i minst 3 timmar.
8. Innan du serverar, garnera med skalad kiwifrukt skuren i tunna skivor
Receptet som försvann !
Hej! :) Idag ska jag och min familj bjuda min mormor på mat ! :D Jag skulle göra en cheese cake. Gjorde den nyss, och jag hoppas den blir god! :-)
Min moster undrar om jag packat klart än, men det har jag inte, jag och min mamma ska packa klart nu i helgen tror jag.
Kommer snart ;)
[Hotel_7067_I_0190830.jpg]

Det där var bilder på hotellet, Här kommer det lite bilder på Giftun Island, en ö som jag tror vi ska till ! :)


Måste gå nu hejdå! Ska försöka fixa fler bilder sen! ♥
Hej! Nu är det 1 vecka kvar innan jag åker. Jihoo! :D Jag tror jag har allt inför resan.
-Pass
-Pengar
-Bikini
-Kläder
-Solkräm
-Ett glatt humör

Och massa mer! :D Men som sagt, det är 1 vecka kvar. Och jag vill hinna gör minst 100 saker innan. Jag är nästan avundsjuk på dig Hanna, bara för att du åker i morgon ! >:D Haha, du får ha det så roligt!

I morgon ska vi ha friluftsdag med skolan. Vi ska ha typ som en tävling mellan klasserna, och man får poäng och sådär. Sen ska man självklart försöka kvala in till SP! :D Jag ska verkligen försöka kvala in på Längd, 60 Meter och 800 Meter. Jag klarade ju Längd förra året, så jag hoppas jag klarar det i år också! :D Förra året var det i Järvsö, men i år är det på Älvvallen!

Igår åkte vi iväg till Sundsvall en "snabbis". Vi hälsade på min farmor som ligger på sjukhus. Stackars dig farmor! Hon fick en hjärtattack i Tisdags.... :'(  Hoppas hon blir bättre så hon kan åka hem.

I morgon efter skolan ska jag till mormor ett tag :D Det är alltid roligt att åka till mormor. Och mormor: Om du läser det här så vet du att jag vill ha Italiensk Pirog till middag! :D
Mormor har också mått ganska dåligt, så hon låg på sjukhus i Hudik. Jag är så stolt, för mormor har slutat röka! Hon behöver inte ens Nikotinplåster eller vad det heter. Så jag är så stolt! :D Det är jag över dig också mamma, tänk: över 100 rökfria dagar när man rökt i hela sitt liv. Ja, jag tänker då i alla fall inte börja röka !!!

Ja, snart har man gått klart 6:an på Gärdeåsen. Lite tråkigt, och när jag är i Egypten får dom som ska gå på Stenhamre träffa dom nya klasserna. Orättvist!! :( Men jag får i alla fall reda på vilka klasser det blir innan jag åker :)

Gud vad jobbigt, jag kommer börja gråta på avslutningsmiddagen med Tord!!!! :'/  Buuhuu!

Jag hade utvecklingssamtal idag. Jag hade gjort typ en tidningsartikel som jag helt glömt bort. När mamma läste den (Jag fick hem den idag) Så sa hon så här:
- Men gud Emilia, du ska inte bli någon kläddesigner, du ska bli reporter!
- Va?
- Jo du ska...
- Nehe! Nu ljuger du!
Typ så sa vi. Men jag ska då inte bli någon reporter heller. Jag ska bli kläddesigner, flytta till LA och gifta mig med en rik kille. Egentligen så behöver jag ingen rik kille eftersom jag kommer bli rik ändå, men det kan väl vara bra ändå! :D Sen ska jag betala resbiljetterna dit så min familj kan se bröllopet :D Och mina småsystrar får vara tärna, om inte mina egna barn blir det. Ja, det är min framtid det! :D

Nä, nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag lägga mig tidigt, så jag är pigg tills i morgon! ;)

Vi hörs ♥
Hej. Jag är jätteledsen nu, för min farmor ligger på sjukhus. Hon fick en hjärtinfarkt tror doktorerna. :'(
Igår åkte jag till hudik för att kolla ögonen. Jag fick nå droppar i ögonen, och det sved jättemycket. Mina pupiler blev jättestora, jag såg ut som en alien !! Sen när dom gjort det gick jag och mamma ner till cafeterian och jag fick köpa en glass. Sen gick vi tillbaka, och jag fick kolla i en maskin. Sen sa dom att jag var närsynt och att jag behöver glasögon bla bla bla.....  Men efter det hälsade på vi mormor som låg på sjukhuset :( Men iaf så sa mormor att hon fick åka hem då ! Sen skulle jag till tandläkaren. Vi var där i 7 minuter *suck* Efter det åkte vi och hämtade mormor och åkte hem. Det vart mycket "sen" och "efter det" men det får ni stå ut med!!
Vi ska redovisa nåt i morgon på skolan. Jag är med Ebba och Nasreen, man ska redovisa olika musikgenrer. Jag tog Country eftersom Nasreen tog pop, som Ebba tog först men Ann-Catrin sa att Nasreen skulle det, men jag ville ha pop för det skulle vara enklast. Det var massa bla bla bla..... Jag fattar inte, vi skulle jämföra och hur enkelt är det då på en skala mellan 1-10? 0.0000001 typ ! Blööööööh !
Nu orkar jag inte skriva nåt mer. Herrå !!
Hej hej! :D Jonnah är här, och vi har skiiiitroliiiigt :D Just nu käkar vi popcorn och dricker dricka. Vi försökte spela bomb it på spela.se men det gick ju bra >:( Om 20 minuter börjar Eurovision song contest. Hoppas att det går bra för Saade, även fast låten inte var så där super...
Min mormor ligger på sjukhus i hudik så jag åkte upp med min morbror dit idag. Det är inget allvarligt men jag saknar henne jättemycket! :)
Nu ska jag och Jonnah gå och spela På Andra Sidan Häcken på mitt TV-spel så vi hörs! ;)
/ ♥
Skriver så fort jag kommer hem från mormor! Om ungefär en timme ;)
Ciao ♥
Hej! Vi har prao Måndag,Tisdag och Onsdag den här veckan. Det blev inte av att skriva om det tidigare så jag skriver det nu :) Jag och Ebba var på Märtas och praktiserade i går :) (för er som inte vet vad Märtas är så är det ett kafé!) Idag och i morgon ska jag vara på Interflora. Det ska bli jättekul! :D
Nu måste jag gå och äta frukost.
Ciao ♥
Hej! Jag har nördat stardoll ett tag så jag har inte hunnit med att blogga. För er som spelar stardoll kan kolla in den här bloggen: www.stardollivet.blogg.se Den är inte länkad, orkar inte länka heller.
Nu är det inte långt kvar till jag åker till Egypten! :D Längtar så himla mycket! :D
loloab, Jag ♥ dig!
Vi ska ha loppis med klassen sen. Hoppas vi får mycket sålt! ;D
Peace ♥